Безбедносни листови

Контакт

MESSER - ПОВЕЌЕ ОД ВИРТУЕЛНА ПОМОШ

Месер Вардар Техногас ДООЕЛ

Источна индустриска зона б.б.

1040 Маџари - Скопје

Р. Македонија

Контакт:

Централа:

тел.: +389 2 2551 418

факс: +389 2 2551 419

e-mail: messervt@t.mk

Продажба:

тел.: + 389 2 2581 388

         + 389 2 2581 385

Производство:

тел.: + 389 2 2581 389

Сметководство:

тел.: + 389 2 2581 384

Form

Basic form

contact information
There has been an error processing your registration. Please double-check the information entered.
Со оваа изјава ја прифаќам политиката за заштита на лични податоци на Messer Group. Изјавата може да се повлече во секое време.