Cylinder Pressure Regulator

Опрема

Гасови до местото на користење – Месер нуди решенија

Систем за централно снабдување со гасови – совршена поврзана опрема за гасови – одржување на системот– законски барања – совети – обука –комерцијални понуди

КОМЕРЦИЈАЛНИ ПОНУДИ 
 

Messer нуди широк спектар на  опрема за да ги задоволи потребите на своите клиенти.  Со нашето големо знаење за гасовите можеме да ви понудиме „совршен спој“ на опрема за гасови.

Messer и самиот е производител и може да обезбеди уникатна опрема за намалување на притисок за потребите на добавувачите  и монтери на гасни мрежи за индустрија и лаборатории. Messer  исто така обезбедува одржување и сервисирање на капацитетите на своите клиенти.  Нашите инженери, раководители на проекти, исто така, во одредени случаи можат да ве советуваат за развој или оптимизација на Вашите апликации  или да препорачаат некој од нашите партнери


ОПРЕМА ЗА ГАСОВИ 
 

Дали барате посебен регулатор за притисок, резервен дел, опрема за заварување или сигурносна опрема? Месер ви предлага „совршен спој“ за снабдувањето со гас.

ЦЕНТРАЛНО СНАБДУВАЊЕ СО ГАСОВИ  
 

Дали барате еден единствен контакт за да ви се обезбедат индустриски гасови и дополнителна опрема за имплементирање?

Ние Ви нудиме:
 

  • - Регулатор на боци за интервенции

  • - Комплетна инсталација на систем од цевки  за  вашите простории

  • Дали имате посебни барања во однос на

o Гаранција за чистота

o Капацитет на проток

o  регулатори за притисок

o Без разлика дали ги користите нашите гасови за

   Третман со топлина

   Заварување или сечење метали

   Употреба во храна

   Пакувања за фармација или козметика

   Вклучување на уредите за анализа

   Истражувачки процеси

Cylinder Pressure Regulator

Контакт формулар за секоја страна

Контактирајте не

Specialty gas hardware tool

Специјални гасови

СПЕЦИЈАЛНИ ГАСОВИ

Имате ли високи стандарди? И ние - специјални гасови од Messer

Download Files Portlet

Invitation to download

Please select the leaflets that you would like to download.

Download selection